NoSpang.com

LifeStyle
Depressies maken lichaam ouder
maandag, 18 november 2013 01:00

Een depressie maakt het lichaam ouder. Het versnelt het verouderingsproces in de cellen. Dat blijkt uit een onderzoek van het VUmc. Josine Verhoeven verzamelde in samenwerking met Amerikaanse collega's 2407 vrijwilligers. Ruim een derde daarvan was momenteel depressief, een derde had in het verleden een zware depressie doorgemaakt en de rest was nooit depressief geweest. 

Lees verder ...
 
'Afvallen niet altijd goed voor relatie'
maandag, 18 november 2013 01:00

Als één partner veel afvalt, kan dat de relatie beïnvloeden en lang niet altijd in positieve zin. Dat blijkt uit een onderzoek van North Carolina State University. Lynsey Romo bestudeerde 21 stellen van gemiddeld 38 jaar maar met een leeftijd variërend van 20 tot 61. Eén van de partners was in de afgelopen 2 jaar gemiddeld 27 kilogram afgevallen met behulp van een operatie of leefstijlveranderingen. Beide partners vulden ...

Lees verder ...
 
Sterk is het nieuwe slank
maandag, 18 november 2013 01:00

Vrouwen in New York willen niet meer superslank zijn, maar streven wel naar een sterk en geproportioneerd lichaam. Dat schrijft The New York Post. Steeds meer New Yorkse dames trekken naar de sportschool om er intense sportsessies te volgen waarin cardiotraining en gewichtheffen aan bod komen. ‘Nu vinden vrouwen dat spieren hen aantrekkelijker maken dan een vormloos, slank lichaam’, zegt fitnesstrainster Donna Cyrus.

Lees verder ...
 
Veel Facebooken maakt ongelukkig
maandag, 18 november 2013 01:00

Hoe meer tijd we doorbrengen op Facebook, hoe ongelukkiger we worden. Dat blijkt uit onderzoek van de universiteit van Michigan. Voor het onderzoek werden 82 jongeren gedurende twee weken gevolgd. Ze kregen elke dag op willekeurige tijdstippen vijf sms’jes met een een paar vragen over hun gevoelens. De jongeren moesten ook aangeven of ze net voordien op Facebook hadden gezeten of ‘echt’ sociaal contact hadden ...

Lees verder ...
 
Ben jij de meest gehate collega?
maandag, 18 november 2013 01:00

Je denkt dat je geliefd bent, maar iedere keer dat je het kantoor binnenstapt wordt het plots muisstil? Misschien lig je dan toch niet zo goed in de groep als je denkt. Aan de hand van deze 8 signalen achterhaal je of jij misschien wel de meest gehate collega van het bedrijf bent.
1. Ben je vaak negatief?
Als je een hekel hebt aan nieuwe praktijken, suggesties van anderen en de werkwijze van de ...

Lees verder ...
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 619

We hebben 563 gasten online