NoSpang.com

Doe presenteert Pro Suriname Uniek Sociaal Akkoord
maandag, 25 mei 2015 12:54

PARAMARIBO - De Politieke Partij DOE wil een bijdrage leveren aan de opbouw van Suriname en het lenigen van de noden van de samenleving in stad en distrikt. Om dit voornemen kracht bij te zetten ondertekende DOE vorige week het Pro Suriname Uniek Sociaal Akkoord. De DOE kandidaat DNA leden uit de 6 kiesdistrikten waarin DOE meedoet aan de verkiezingen hebben ...

een document aangeboden aan voorzitter Carl Breeveld. In het document zijn de problemen waar de bewoners mee te kampen hebben vervat.

Het Pro Suriname Uniek Sociaal Akkoord is volgens Breeveld totaal niet te vergelijken met het Sociaal Akkoord van de regering Bouterse Ameerali, zegt Breeveld.

DOE heeft haar kandidaat DNA leden toegerust en getraind in wat van hen verwacht wordt indien die gekozen worden. Er is vorig weekend met alle kandidaten een gedragscode getekend, zegt Breeveld.

DOE heeft er volgens Breeveld bewust voor gekozen alleen de verkiezingen in te gaan. Pas na de verkiezingen gaat de fase van gesprekken voeren in. Er is volgens Breeveld geen sprake van geflirt met geen enkele partij.


 


We hebben 231 gasten online

Polls