NoSpang.com

Drie veroordeeld voor beroving monteur
vrijdag, 15 mei 2015 03:43

PARAMARIBO - Drie mannen zijn deze week elk veroordeeld tot twee jaar gevangenisstraf voor het plegen van een beroving bij een monteur. De rechter zei dat de mannen samen het plan hebben beraamd om het slachtoffer te beroven. Een van hen heeft zijn kompanen naar de locatie gereden en is daarna vertrokken. De tweede verdachte hield zich op bij een winkel en de derde ...

man ging naar de monteur, greep hem vast en beroofde hem van zijn geld en goederen. Het slachtoffer heeft op de zitting verteld wat hem is overkomen.

Het slachtoffer heeft slagen aan zijn hoofd gehad en heeft hierdoor letsel opgelopen Volgens de rechter had het slachtoffer dood kunnen gaan bij de beroving. De rechter heeft de mannen vrijgesproken van de beschuldiging van diefstal van gascilinders.

Het wettige en overtuigende bewijs is daarvoor niet geleverd. Volgens hem hebben de mannen niet volledig vrijwillig hun verklaringen afgelegd, als gevolg hiervan kan hij niet tot het bewijs komen. Hij heeft hen vrijgesproken. De verdachten krijgen juridische bijstand van raadsvrouw Georgette Leter.


 


We hebben 140 gasten online

Polls