NoSpang.com

Surinaamse Nederlanders op verkiezingstoer
donderdag, 14 mei 2015 15:52

PARAMARIBO - Met de komende verkiezingen op komst, proberen Surinaamse Nederlanders vrienden en kennissen te motiveren op een partij te stemmen die goede relatie onderhoudt met Nederland. Een van deze personen is Robby Makka, die zich heeft ingezet om Surinaamse Nederlanders te motiveren naar Suriname te gaan. Makka die tevens voorzitter is van de Chan Santokhi Foundation, ...

Foto: Robby Makka

vernoemd naar de huidige VHP-voorzitter, had zelf gestemd op de voorzitter van de VHP, Chan Santokhi. Makka is van mening dat Santokhi van alle politieke leiders, zich het meest in Nederland heeft laten zien en heeft om die reden ook het meeste vertrouwen in hem.

Makka noemt ook oud voetballer en bondscoach van het Surinaamse elftal, Dean Gorré, als voorbeeld van wat Surinaamse Nederlanders voor Suriname kunnen betekenen. Hij heeft de afgelopen periode daarom getracht om zoveel mogelijk vrienden en kennissen te stimuleren.

Makka vindt goede samenwerking van regeringen en maatschappelijke organisaties van groot belang om doelen te kunnen bereiken. "Een nieuwe regering dan de huidige, zou dat moeten stimuleren", aldus Robby Makka.


 


We hebben 189 gasten online

Polls