NoSpang.com

TBS heeft licentie voor Miss Earth verkiezing

PARAMARIBO - De stichting Tropical Beauties Suriname, organisator van de Miss Tropical Beauties Suriname verkiezing, heeft nu ook een licentie om Miss Earth verkiezing in Suriname te mogen organiseren. Dit vertelt director Jermain Tjin-A-Koeng van TBS. Er zijn wel geen plannen van Tropical Beauties Suriname om een Miss Earth Suriname Verkiezing te organiseren. “Neen, wij zijn niet ...

van plan nog een miss verkiezing te organiseren. Wij houden onze welbekende Miss Tropical Beauties Suriname, waar wij uit de top -5 de vertegenwoordigers zullen kiezen.

Daarom hebben wij een algemene titel voor onze miss verkiezing”. De voorbereidingen voor de komende Miss Tropcial Beauties Suriname Verkiezing, die voor 9 mei 2015 staat gepland, zijn al begonnen. Vorig jaar werd de verkiezing gewonnen door Tashana ‘Tatie’ Losche.

Ze is 25 en studeert Public Administration aan de Anton de Kom Universiteit. Tashana vertegenwoordigde Suriname op de Miss Grand International verkiezing die in oktober in Thailand werd gehouden. Onze schoonheid won niet de titel, maar wel de People Choice Award.

 

 


We hebben 204 gasten online

Polls