NoSpang.com

NDP vrouwen richten Purple Movement' op
vrijdag, 08 maart 2013 05:46

PARAMARIBO - Onder de naam ‘Purple Movement’ hebben enkele vrouwen zich verenigd om als werkarm te dienen voor het NDP sub-afdelingsbestuur ressort Rainville. Hariette Bholasingh is één van de initiatiefnemers. “Vrouwen zouden thuis de politieke opvoeding op zich moeten nemen, hun kinderen vertellen over de échte geschiedenis van Suriname en hen de waarden van ...

 

de NDP bijbrengen. We verschuiven van politieke scholing naar politieke opvoeding. Suriname zit in de lift, economisch gaan we vooruit en onze buitenlandse relaties zijn optimaal. Daar moeten we mensen in scholen,” aldus Bholasingh, die ook aangeeft dat kinderen verkeerd worden geïnformeerd in aanloop naar de verkiezingen. 

“Aan hen wordt verteld hoe we als land geïsoleerd zouden raken met NDP aan de macht. Het tegendeel is bewezen. De NDP is geen partij gebaseerd op geloof of ras. Bij ons komt iedereen aan bod. Dat is onze kracht,” beweert de initiatiefneemster.

De ‘Purple Movement’ zal door middel van sport en spel, lezingen en bijeenkomsten het hoofdbestuur van NDP ondersteunen. De installatie van het acht-koppige bestuur van ‘Purple Movement’ vindt vandaag, 8 maart plaats, op de Internationale Dag van de Vrouw. Carmen Mangroe wordt tot eerste voorzitter benoemd en drie prominente NDP-vrouwen worden tevens gehuldigd.

 


We hebben 288 gasten online

Polls