NoSpang.com

RBC NV overhandigt cheque aan Quota Suriname
vrijdag, 08 maart 2013 05:46

PARAMARIBO - RBC Royal Bank (Suriname) NV heeft woensdagmorgen een cheque ter waarde van 1.000 US dollar overhandigd aan Serviceclub Quota International of Suriname. Dit gebeurde op de Kennedyschool waar kinderen met een gehoorbeperking zitten. Montaguy Mc Cleod, Area Vice President Business Banking van de RBC overhandigde de cheque aan Moenisha ...

 

Hiwat, voorzitter van Quota Suriname. Het geld is bestemd voor het Muziek Kisten Project ‘Music Moves Everybody’, dat de club gestart is in verband met haar 15-jarig bestaan. Zes scholen en instellingen ontvangen een kist met instrumenten en ze krijgen zes maanden lang muziekles van een muziekdocent.

Ook de leerkrachten/begeleiders van de betreffende instellingen worden getraind om muziek in hun lessen te integreren en toe te passen in de praktijk. In juni geven de zes scholen en instellingen een speciaal concert als afsluiting van het muziekproject.

Quota International of Suriname richt zich vanaf de oprichting in 1997 op kinderen met een beperking en senioren burgers. De heer Mc Cleod benadrukte bij de overhandiging dat de bank dit soort projecten altijd zal ondersteunen omdat het een gemeenschappelijke verantwoordelijkheid is.

 


We hebben 205 gasten online

Polls