NoSpang.com

Tante Es ontvangt Staatssecretaris Klijnsma
vrijdag, 08 maart 2013 05:46

HILVERSUM - Staatssecretaris Jetta Klijnsma neemt plaats op de stoel naast Tante Es. De PvdA-politica is sinds vorig jaar staatssecretaris van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. De nieuwe quiz ‘Ken je ABC’ met Edsel staat in het teken van de Nederlandse Antillen. De Antillen, waaronder de ABC-eilanden (Aruba, Bonaire, Curaçao) horen bij het Koninkrijk der Nederlanden, maar wat ...

 

weten we ervan? Edsel test het bij mensen in de zaal. In de rubriek Daar Bij Die Molen ontvangt Jörgen Raymann een beleidsbepaler/opiniemaker, die hij een aantal vragen stelt.

Deze week is het de beurt aan presentator en de baas van Omroep MAX, Jan Slagter. In Identiteit van Nederland geven rappers, cabaretiers, columnisten, dichters en anderen geven hun visie op het Nederland van nu. Vandaag is het podium voor popmuziek-expert Leo Blokhuis.

In Quintis’ Teletijdmachine bezoekt en onderzoekt Quintis Ristie wekelijks een plaats, persoon of gebeurtenis die een belangrijke rol heeft gespeeld in de geschiedenis van Nederland. Dit keer onderzoekt hij het leven en werk van Antoni van Leeuwenhoek, de grondlegger van de microbiologie.  Zoals iedere week bespreken De Pappies de actualiteit. Ditmaal begeven ze zich op het pad van online dating voor ouderen.

 

 


We hebben 223 gasten online

Polls