NoSpang.com

Troefcallspel NoSpang.com weer te downloaden
zondag, 07 februari 2010 22:52

Paramaribo - Door de vele emails en reacties die de redactie van NoSpang.com blijft ontvangen is besloten het bekende Surinaamse kaartenspel "Troefcall" als aparte spel-applicatie te ontwikkelen en aan te bieden. De vorige Troefcall-versie werd namelijk te zwaar voor de NoSpang-server die trager werd afhankelijk van het aantal bezoekers die het spel speelden. Troefcall is ...

een typisch Surinaams kaartenspel en heeft veel weg van klaverjassen. Het spel wordt gespeeld door vier personen. Twee koppels die het tegen elkaar opnemen. De bedoeling van het spel is om te proberen wie de eerste zeven slagen haalt. Een spel heeft dertien slagen. Het mooiste is om de eerste zeven slagen als koppel te behalen zonder dat de andere koppels er een maakt.

Belangrijkste regels van het spel:
Je dient altijd een kaart neer te leggen wat de persoon die aan zet is heeft neergelegd. Voorts is het belangrijk om tijdens het spel zo goed mogelijk met je partner te spelen. Troefcall is een spel dat door alle lagen van de Surinaamse bevolking wordt gespeeld. We hopen hiermee dat we vele troefcall liefhebbers tevreden zullen stellen.

Redactie NoSpang.com

<< KLIK HIER OM HET SPEL TE DOWNLOADEN >>


 

 


We hebben 243 gasten online

Polls