NoSpang.com

Bouterse heeft Mexicaanse griep
vrijdag, 30 oktober 2009 08:46

Paramaribo - ‘Meneer Kanhai, waar is uw cliënt?’, vroeg de krijgsraadpresident Cynthia Valstein-Montnor gisteren aan advocaat Irvin Kanhai voor aanvang van de zaak tegen de hoofdverdachte in het 8 decemberstrafproces, Desi Bouterse. ‘Mevrouw de president, ik heb begrepen dat mijn cliënt de Mexicaanse griep heeft’, antwoordde de raadsman. Geroezemoes en gelach gingen ...

door de zittingszaal. Bouterse is tot nog toe bij elke behandeling van zijn zaak de grote afwezige. Zijn raadsman heeft elke keer weer een antwoord klaar. Het is wel de eerste keer dat ziekte als reden voor afwezigheid is opgegeven. NDP-fractievoorzitter Ricardo Panka zegt desgevraagd dat hij Bouterse nog woensdagavond heeft ontmoet in Ocer.

‘Hij was heel weinig aan het woord’, herinnert Panka zich. ‘Hij was stil en hield constant een zakdoek voor zijn mond.’ Op de vraag of Bouterse hen heeft gemeld dat hij de Mexicaanse griep heeft, zegt Panka dat zulks niet het geval is. ‘Zag hij er ziek uit?’, vroeg de krant aan de fractievoorzitter. ‘Ik heb me niet zo in hem verdiept en ik ben ook geen arts.’ Bouterse zelf was niet bereikbaar voor commentaar.
(Dbs)


Na so a de Vene. Peace. Neks no fout!

big desi wrote:

Bouterse is ziek zoals een ieder dat eens wordt; hij is niet van steen gemaakt!!
Geestesziek zul je bedoelen!!! Dat jij zo naief bent om dat te geloven. Als hij één van je ouders een kogel door het hoofd had gejaagd had je nu misschien anders geroepen. Hij was ten tijde van de moorden hoofdelijk verantwoordelijk voor het reilen en zeilen in dat land. Zo presenteerde hij zich ook op de tv, als bevelhebber van het land en de strijdkrachten en ook nogs eens woorden als democratie roepen. Mensen die zonder enige vorm van berechting zijn geëxecuteerd. Zogenaamd op de vlucht zijn geslagen. Dus ik hoop dat hij gaat zitten en alstie dood is bij jouw God ook! big_smilebig_smile

Bouterse is ziek zoals een ieder dat eens wordt; hij is niet van steen gemaakt!! De volgende keer zal hij weer niet verschijnen omdat het hem gewoonweg niet scheelt! Het december proces interesseert hem niet en dat heeft hij al jaren bewezen!! Er zijn andere belangrijkere dingen te doen dan alleen maar over doden te praten alsof wij niet een keer ook dood zullen gaan!! Mijn grootouders zijn ook al overleden maar vraag me niet wie hen heeft vermoordt want als ik het moet zeggen dan komen we vandaag nog niet klaar!! Brunswijk heeft ze vermoordt en waarom maak ik er geen proces van omdat koeien geen hersenen hebben laat ik alles voor wat t is!! God bepaalt en niet wij!! Dus god bepaalt als Bouta de bak in moet of niet en zolang God nee zegt dan blift het zo!!Waarom zou ik m druk maken!! Ik zal nog komen te sterven en nog zijn mijn wensen niet in vervulling gegaan!! Zielig hoor!!!

Het wordt nu eindelijk tijd dat deze vlegel wordt opgepakt. Waar wacht men nou eigenlijk op? Je zit je wel zo zoetjes aan af te vragen of er niet een bepaalde scenario bestaat wanneer er daadwerkelijk zal worden opgetreden.Het proces lijkt steeds meer een schijnvertoning te worden die met het oog op de a.s verkiezingen een zachte dood zal moeten sterven en louter vanwege het feit dat de magistraten geen guts tonen alsof ze hun eigen leven in gevaar wanen. Hoe het ook moge zijn, op een gegeven moment zal deze schoft er toch aan moeten geloven dat hij in de bak thuis hoort.Ik hoop danwel dat dit nog voor de verkiezingen gebeurt anders wordt het voor eens en voor altijd een verloren strijd. De kans is groot dat na de verkiezingen de rollen zullen worden gekeerd en vrees ik het ergste. Wat mij betreft is het ijzer nu heet en hoort er ook gesmeed te worden voordat het te laat is. Immers hoe je het draait of keert ,,als er destabilisatie in het land moet ontstaan heb ik het liever nu dan wachten tot na de verkiezingen''.

Wie gelooft dit? Waarom stelt de rechter geen harde eisen dat bouterse zich eindelijk eens moet melden? Dat is het moment waar iedereen op zit te wachten. Mexicaanse griep!? Haha, laat me toch niet lachen. Wat is de volgende smoes? Men moet ook onderzoeken of Kanhai niet zit te liegen.

wat er in suriname gebeurt is echt een poppekast .bouterse en zijn advocaat bespotten het justitieel apparaat .die mensen maken het rechtsgang belachelijk en dat is echt triest voor woorden .justitie in suriname deugt niet . het is een banana republiek en wij worden voor schut gezet . zoiets is ondenkbaar in een vatsoenlijk rechtsgang .dit is geen goedvoorbeeld voor de natie .ik ben een gewone burger en ik wil dat recht zijn loop moet hebben ,hoe nu verder als bouterse aan de macht komt .nu al heb je klasse justie in suriname al;s het om bouterse gaat ""laatstaan als de ndp de macht heeft .de wereld lacht ons uit .je schaamt je voor je eigen land .waar blijft justitie om krachtig op te treden .als het om de kleine man gaat weet men de weg .maar als het om bouterse gaat is men de weg kwijt .dit alles ziet het buitenland .mocht deze man president worden dan hoop ik dat hij zich moet bewijzen in het buitenland ""wij zullen dan zien als er klasse justitie is in het buitenland . laar bouterse dan voet op buitenlands grond zetten .moet er niet aan denken dat deze man door het surinaamse volk wordt gekozen ,een man die voor veel ellende heeft gezorgt moordt drugs en tot president verkozen .ik zou mij schamen echt waar .hij zou dan democratisch gekozen zijn maar dan nog zou ik mij schamen voor mijn landgenoten ,wij verdienen dit niet als surinamers .dit wordt een geisoleerde president die nergens kan .ik hoop dat nederland zijn daadkracht bewijst om bouterse op te pakken desnoots door interpolmocht hij zich in het buitenland vertoeven .het is bekent dat nederlanders bange schijterts zijn wij wachten af .dit zou een grote schande zijn voor ons allen maar ik blijf hopen dat deze koenoe wordt op gepakt .


 


We hebben 159 gasten online

Polls