NoSpang.com

Aantal verkeersdoden 2008 gepasseerd
donderdag, 29 oktober 2009 10:37

Paramaribo - Met de dood van Iby Leidsman (20) gistermiddag, is het aantal verkeersdoden van het vorig jaar, gepasseerd. Hij is het 91ste verkeersslachtoffer. De bromfietser is op de Sophia’s Lustweg overreden door een auto, seconden nadat hij kwam te vallen. Over de oorzaak tast de politie nog in het donker. Vermoed wordt dat Leidsman de controle over het stuur heeft verloren.

Tijdens het rijden voerde hij een telefoongesprek met zijn mobiele telefoon. Leidsman is in de ambulance overleden toen hij met ernstige letsels werd vervoerd naar het ziekenhuis.Intussen gist de politie nog naar de identiteit van de 90ste verkeersslachtoffer, een voetganger van inheemse komaf. Hij is zaterdagochtend aangereden door een dronken autobestuurder aan de Zwartenhovenbrugstraat.

Het slachtoffer werd zwaar gewond opgenomen in het ziekenhuis, waar hij zondagochtend omstreeks vier uur de geest gaf. de politie schat zijn leeftijd op tussen de 50 en 60 jaar. Hij was gekleed in een zwart hemd, blauwe jeansbroek en zwarte sportschoenen. Nabestaanden worden gevraagd contact op te nemen met de politie. De autobestuurder (23) is hangende het onderzoek ingesloten.-.
(Dwt)

 


We hebben 223 gasten online

Polls