NoSpang.com

'Niet met je vieze vingers aan me komen'
maandag, 26 oktober 2009 08:53

Paramaribo - 'Je moet niet met je vieze vingers aan me komen', beet minister Gregory Rusland van Natuurlijke Hulpbronnen (NH) de veiligheidsman op Schiphol toe, toen die ondanks protest toch onze bewindsman wilde betasten. Om de vlucht naar Suriname niet te missen, besloot Rusland om de kwelling, in bijzijn van vertegenwoordigers van de KLM, Buitenlandse Zaken Nederland en ...

de Surinaamse ambassade in Nederland, toch te ondergaan. De NH-bewindsman was afgelopen dinsdag op terugreis van Kenia naar Suriname, toen de scanner waar hij voorbij liep, piepte. Rusland trok vrijwillig zijn riem uit. Omdat de scanner bleef piepen, vond de veiligheidsman dat hij onze minister moest fouilleren. Dit gebeurde voor enkele momenten. Toen de man de heupen van Rusland bereikte, vond de NH-functionaris het welletjes.

'Ik protesteerde. Als mens vind ik het niet erg, maar ik vind dat dit in mijn functie niet paste.' Rusland liep voor de derde keer, ongeschoeid onder de scanner. Het apparaat piepte toen niet. De veiligheidsman vond dat hij koste wat kost zijn 'onderzoek' moest afronden. Er ontstond een gehaal en getrek. Om de vlucht niet te missen, besloot Rusland om zich toch te laten onderzoeken.

Intussen heeft Nederland zich op allerlei manier verontschuldigd. Hirsch Ballin, de Nederlandse justitieminister heeft persoonlijk aan Rusland zijn excuses aangeboden. Ook de Nederlandse ambassadeur Aart Jacobi verontschuldigde zich namens Nederland. Hij hoopt dat deze kwestie de betrekkingen tussen Nederland en Suriname niet negatief beïnvloeden.
(Dbs)


Hij moet het voorbeeld geven dat je het er levend van afbrengt. Wat is nou het probleem. Zolang er nog elke week tientallen figuren met drugs uit Suriname op Schiphol worden opgepakt, is de grondslag en noodzaak nog steeds aanwezig om de 100% controle uit te voeren. De minister moet zo’n grote mond hebben tegen zijn landgenoten die met hun tengels die troep naar Nederland vervoeren, en feitelijk hun President en Volk te kakken zet.

Mooi koekje van eigen deeg. Nu nog Venetiaan en Sardjoe. Het zijn deze schurken die hebben bewerkstelligd dat er nu 100% controle op Surinamer worden toegepast. Venetiaan en Sardjoe hebben zelf die Hollanders toestemming gegeven om de Surinamer op deze barbaarse wijze op Schiphol te behandelen. De slaven van Nederland worden door hun meesters vernederd, nu met de algemene verkiezingen op komst is en ze straks niet meer nodig zijn om hun eigen volk te onderdrukken. Boontje komt om zijn loontje.

Volgens mij ligt de fout bij de Surinaamse autoriteiten. Indien vooraf en bij tijds door de Surinaamse autoriteiten aan de Nederlandse instanties was doorgegeven, dat een Surinaamse bewindsman( in dit geval Gregory Rusland) de luchthaven Schiphol zou betreden, dezelfde Nederlandse instanties deze bewindsman niet zouden fouilleren. Naar mijn weten zijn indertijd daarover afspraken gemaakt tussen de Nederlandse en Surinaamse regering.

Goed zo meneer Rusland. Geef ze er maar van langs. Je moet niet met je handen in andermans lichaam gaan zitten. Dat doe je maar in een bordeel.

Waarom zijn de tweedekamer fractieleden niet gefouilleerd en betast? Hadden we ook maar hetzelfde moeten doen. Ziet doen laat doen toch? Venetiaan biedt dan zijn excuses aan via sms. Mogene ze ook een keer voelen hoe dat voelt. Verdomme!

De minister heeft klein beetje van meegemaakt wat wij als passagiers moeten ontberen.

Paramaribo - \'Je moet niet met je vieze vingers aan me komen\', beet minister Gregory Rusland van Natuurlijke Hulpbronnen (NH) de veiligheidsman op Schiphol toe, toen die ondanks protest toch onze bewindsman wilde betasten. Om de vlucht naar Suriname niet te missen, besloot Rusland om de kwelling, in bijzijn van vertegenwoordigers van de KLM, Buitenlandse Zaken Nederland en ... http://www.nospang.org/index.php?option … ;Itemid=65

 

 


We hebben 193 gasten online

Polls